Rüyada nişan yüzüğü aramak

Rüyada nişan yüzüğü aramak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğü aramak gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada nişan yüzüğü aramak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi aramak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük aramak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük aramak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük aramak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Rüyada yüzüğünü aramak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurda yüzük aramak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta yüzük aramak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments