Rüyada altın yüzüğünü satmak

Rüyada altın yüzüğünü satmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çirkin bir iş yapmaya, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzüğünü satmak gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada altın yüzüğünü satmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük satmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü satmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Rüyada yüzük satmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sevineceğine delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğünü satmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tek taş yüzük satmak neredeyse mahkemelik olunacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü satmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş yüzük satmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments