Rüyada çiçekle uğraşmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.
Rüyada çiçekle uğraşmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada farelerle uğraşmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.
Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işarettir.
Rüyada dişle uğraşmak zafer elde edeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına işarettir.
Rüyada bilgisayarla uğraşmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada parayla uğraşmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.
Rüyada dişlerle uğraşmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.
Rüyada fareyle uğraşmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.