Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak sağlığından olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, hayıflanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işle uğraşmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak üzüleceğine ve borçlanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak hayırlı bir işe adım atılacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada silahla uğraşmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla uğraşmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ticaretle uğraşmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan uğraşmak büyük bir projeye girileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments