Rüyada bilgisayarla uğraşmak

Rüyada bilgisayarla uğraşmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak iyi geçiminin biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarımla uğraşmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla uğraşmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekle uğraşmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada cinle uğraşmak zarar edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Rüyada hayvanlarla uğraşmak yeni bir haneye sahip olunacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böceklerle uğraşmak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments