Rüyada fareyle uğraşmak

Rüyada fareyle uğraşmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada fareyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada fareyle uğraşmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerle uğraşmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak yolunun hep açık olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölülerle uğraşmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ etle uğraşmak beklentilerinin yerine geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlarla uğraşmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments