Rüyada çiçek poleni görmek

Rüyada çiçek poleni görmek onlara galip geleceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, onlar için çabalayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çiçek poleni gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada çiçek poleni görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Rüyada arı poleni görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada polen yemek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada polen yağdığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada çiçekli erik ağacı görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek kesmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinden çiçek aldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments