Rüyada polen yemek

Rüyada polen yemek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, içinin huzurla dolacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polen yemek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada polen yemek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek poleni görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı poleni görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Rüyada polen yağdığını görmek sıkıntı yükleneceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada acı salatalık yemek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık marul yemek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet eder.

Rüyada bayat börek yemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanların yemek yediğini görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çirkin sözler işitileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments