Rüyada arı poleni görmek

Rüyada arı poleni görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, inancının zayıflayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada arı poleni gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada arı poleni görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada polen yağdığını görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek poleni görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada polen yemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir arı görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bal yapan arı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada oğul veren arı görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı sokması görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Memet

Merhaba rüyamda mezarlıklarda mezarlardan arı poleni topluyordum bir kase bir kase balsiz polen sonra bir camide kitli kaldım kocaman bir sakız ve imamın çocukları vardı poşete koyduk oncesinde sesli Fatiha okuyordum 3 kez sabah namazi kılmak istiyordum