Rüyada çiçek dikmek ve sulamak

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalettir.

Rüyada ağaç dikmek sulamak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine yorulur.

Rüyada çiçek sulamak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments