Rüyada ayağında çıban görmek

Rüyada ayağında çıban görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında çıban gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Rüyada ayağında çıban görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada memede çıban görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada elinde çıban görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet eder.

Rüyada çıban temizlemek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek onlardan medet umacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments