Rüyada koltuk altında çıban görmek

Rüyada koltuk altında çıban görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında çıban gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada koltuk altında çıban görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çıban görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda çıban görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çıban patlatmak yaşadığı zorluğun biteceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kan çıbanı görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada başında çıban görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına inanılır.

Rüyada boynunda çıban görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada sırtta çıban görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments