Rüyada kalçada çıban görmek

Rüyada kalçada çıban görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, borçlarının azalacağına, istediği evde oturacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçada çıban gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada kalçada çıban görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Rüyada gözde çıban görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Rüyada kafada çıban görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çıban çıkmak kötülerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada büyük kalça görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başta çıban görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada elinde çıban görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments