Rüyada cezaevine görüşe gitmek

Rüyada cezaevine görüşe gitmek bereketi ve zenginliği bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, zor zamanlar geçireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek yaşadığı darlığın son bulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşememek ortaklıklar varsa da bozulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü cezaevinde görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments