Rüyada sevgiliyle görüşememek

Rüyada sevgiliyle görüşememek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada sevgiliyle görüşememek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada telefonla görüşememek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments