Rüyada telefonla görüşememek

Rüyada telefonla görüşememek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kötü yollara gireceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada telefonla görüşememek gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada telefonla görüşememek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan telefon çaldırmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments