Rüyada altın yılan görmek

Rüyada altın yılan görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yılan gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada taş altında yılan görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derinin altında yılan görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve altın görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine inanılır.

Rüyada toprak altında yılan görmek onların bir adım önüne geçeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada yatak altında yılan görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada altın renkli yılan görmek edilen duaların kabul olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına tabir olunur.

Rüyada yastık altında yılan görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında yılan görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leyla

Rüyada altın renginde büyük yılan gördüm sonra o yılanın küçüçük olduğunu gördüm ama yılandan çok korkmuştum