Rüyada yılan ve altın görmek

Rüyada yılan ve altın görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Rüyada yılan ve altın gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada toprağın altında yılan görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş altında yılan görmek ağız tadının bozulmayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve altın görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada koltuğun altından yılan çıktığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yerin altında yılan görmek pişmanlığa, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın altında yılan görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada yatağın altında yılan görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Rüyada halının altında yılan görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments