Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, başarıların artacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet eder.

Rüyada cezaevinde arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek mutluluk dolu haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek insanlarla bir araya geleceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments