Rüyada cezaevi arkadaşını görmek

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevi arkadaşını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek bol dua edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek gözyaşı dökeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, yol alacağına alamet eder.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments