Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çaresizleşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıkmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments