Rüyada sandıkta çeyiz görmek

Rüyada sandıkta çeyiz görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sandıkta çeyiz gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada çeyiz sandığı görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Rüyada çeyiz sandık görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kırık sandık görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işarettir.

Rüyada sandık görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments