Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, eski enerjisini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına inanılır.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak nimet bolluğu yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine yorulur.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak insanlarla arasının açılacağına, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Rüyada alışverişe çıkmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyize girmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments