Rüyada alışverişe çıkmak

Rüyada alışverişe çıkmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada alışverişe çıkmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak küslükleri bitireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada alışverişe çıkmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada bedava alışveriş yapmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak mal ve mülk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gıda alışverişi yapmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments