Rüyada nişan alışverişine çıkmak

Rüyada nişan alışverişine çıkmak doğru işler yapacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada nişan alışverişi görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada nişan alışverişine gitmek düşmanların barışacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak ticaretinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada alışverişe çıkmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments