Rüyada cep telefonunu kırmak

Rüyada cep telefonunu kırmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Rüyada cep telefonunu kırmak gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada cep telefonunu kırmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu bulamamak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu bulmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek satışların düşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu unutmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments