Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalındığını gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla aranmak anlaşmalardan cayılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments