Rüyada cep telefonunu görmek

Rüyada cep telefonunu görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hikmet sahibi olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırık görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, güven kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon satın almak işlerin rayından çıkacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefon bulmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments