Rüyada cep telefonu satın almak

Rüyada cep telefonu satın almak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu satın almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada cep telefonu satın almak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada cep telefon satın almak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu çaldırmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu çalmak iş yeri sahibi olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak böylece aynı hataları yapmayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu kazanmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments