Rüyada birden fazla cep telefonu görmek

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, zorlukların günden güne artacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla cep telefonu gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada birden fazla telefon görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla diş görmek her şeyin yenileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla ayna görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla karınca görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments