Rüyada cep telefonu çalmak

Rüyada cep telefonu çalmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu çalmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu çalmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada cepten para çalmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon bulmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi cep telefonunu görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments