Rüyada cennet cehennem arasında kalmak

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak fakirlerin zenginleşeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye inanılır.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ve cennet görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments