Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada cennet cehennem görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek sorunlar altında ezileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments