Rüyada cennet cehennem kapısı görmek

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek huzurunun eski haline döneceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısı gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek zorlukların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennemden cennete geçmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada cennet cehennem görmek amacına ulaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments