Rüyada cehennem ve cennet görmek

Rüyada cehennem ve cennet görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çaresiz kalacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada cehennem ve cennet görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem görmek çok sağlıklı olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek şansının kendisinden yana olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments