Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalettir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek şansının ve bahtının açık olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek ekmeğinin verimli olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işarettir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada cennet cehennem görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennemden cennete geçmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments