Rüyada çenede beyaz kıl görmek

Rüyada çenede beyaz kıl görmek diplomalı kimse olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çenede beyaz kıl gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada çenede kıl görmek tövbelerinin kabul olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl almak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çeneden kıl koparmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenede uzun kıl görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada çeneden kıl çekmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments