Rüyada çenede uzun kıl görmek

Rüyada çenede uzun kıl görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada çenede uzun kıl gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada çenede uzun kıl görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada çeneden kıl koparmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Rüyada çeneden kıl almak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada çenede kıl görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çeneden kıl çekmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek düşmanından kurtulmaya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments