Rüyada çeneden kıl almak

Rüyada çeneden kıl almak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çeneden kıl almak gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeneden kıl almak ona kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çenede uzun kıl görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çenede kıl görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl koparmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, solan yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl çekmek edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments