Rüyada cenaze tabutu görmek

Rüyada cenaze tabutu görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cenaze tabutu gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada cenaze tabutu görmek derdin sona ereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini tabutta görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde birini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın tabutunu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını tabutta görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments