Rüyada çelme takılmak

Rüyada çelme takılmak işlerine yeni işler katacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelme takılmak gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada çelme takılmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine çelme takmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada birine altın takıldığını görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada balık oltasına takılmak yüzünün de güleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada dikenli tele takılmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada balık ağına takılmak çok büyük mutluluklar tadacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments