Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada çekilmiş fotoğraf gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek kazancını katbekat arttıracağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek takdir edilen kişi olacağına, hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Rüyada habersiz fotoğraf çekilmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek umutlarının biteceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments