Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok günah işleyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada habersiz fotoğraf çekilmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, başarı için fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments