Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, şansızlığın kırılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada fotoğrafı çekilmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek her zaman kötülük için çalışacağına, amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments