Rüyada cehennem ve cenneti görmek

Rüyada cehennem ve cenneti görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, günahlarına tövbe edeceğine, işleri yoluna sokacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cenneti gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada cennet cehennem görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret eder.

Rüyada cehennem ve cennet görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Rüyada cehennemden cennete geçmek çirkin bir iş yapmaya, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek çalışıyorsa terfi alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments