Rüyada altın su görmek

Rüyada altın su görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın su gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Rüyada su altında nefes almak dertlerinin dermanını bulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su altında nefes tutmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada suyun altında yüzmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın bulmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada su altında cami görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında olmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Rüyada su içinde altın görmek gönlünün ferahlayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments