Rüyada su altında nefes tutmak

Rüyada su altında nefes tutmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinin bozulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, manevi olarak hasar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes tutmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada su altında nefes tutmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde nefes tutmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada su altında nefessiz kalmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında nefes almak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments