Rüyada suyun altında yüzmek

Rüyada suyun altında yüzmek başa iş açacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada suyun altında yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada suyun altından yüzmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada suyun altında yüzmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada su altında yüzmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın içinde yüzmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada deniz altında yüzmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz altında yüzdüğünü görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada temiz su içinde yüzmek kişinin her türlü zenginliğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Rüyada suya atlamak yüzmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments