Rüyada cebinde altın bilezik görmek

Rüyada cebinde altın bilezik görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada cebinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cebinde altın bulmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cebine altın doldurmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde altın görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada cebine altın koymak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada cebine yumurta koymak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada cebinde kum görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde balık görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments