Rüyada cebine yumurta koymak

Rüyada cebine yumurta koymak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, aylık gelirinin artacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebine yumurta koymak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada cebine yumurta koymak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada cebine para koymak çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebine ceviz koymak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada cebine altın koymak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada cebine anahtar koymak ters giden işlerin de düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada cebine çikolata koymak sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin cebine para koymak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para cebine koymak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments